Lucrările la podul de peste pârâul Berivoi, pe ultima sută de metri. Când se va redeschide circulația pe Șoseaua Combinatului

pod berivoi7Lucrările la podul de peste pârâul Berivoi sunt pe ultima sută de metri. Constructorul face în aceste zile pregătirile pentru asfaltare, astfel că la finalizarea acestei lucrări, podul să fie redat în folosință și  să fie redeschisă circulația pe Șoseaua Combinatului. Potrivit autorităților locale, în urma discuțiilor cu constructorul, podul va fi finalizat înainte de termenul stabilit inițial, care era 15 noiembrie. Astfel, dacă totul decurge bine, la începutul lunii noiembrie circulația va fi redeschisă pe Șoseaua Combinatului, cu două săptămâni mai repede față de termenul inițial.

Reamintim că circulația pe acest tronson de drum a fost închisă în 17 iulie și redirecționată prin Combinat și cartierul Creangă.

Lucrările la podul de peste pârâul Berivoi fac parte  din proiectul „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș”.

pod berivoi4pod berivoi5 pod berivoi6 pod berivoi8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *