Ocolitoarea Făgărașului, realizată de Primăria Făgăraș

După ce ani de zile, făgărăşenii au așteptat ca Ministerul Transporturilor să realizeze ocolitoarea Făgărașului, după ce ani la rând s-au făcut petiții  la autoritățile naționale pentru a scăpa orașul de traficul greu, acum se fac demersuri pentru a rezolva această problemă cu forțe proprii.

„La începutul anilor 2000, Primăria Făgăraş a predat Ministerului Transporturilor un de drum de exploatare pe care urma să se realizeze ocolitoarea. Având în vedere că lucrările nu au mai început, am decis să luăm înapoi drumul, iar în această perioadă se lucrează la documentaţiile cadastrale.  Noi am terminat documentația de intabulare, am transmis-o CNAIR-ului ca să o semneze, ei fiind titularii. Ne mai trebuie o semnătură de la Hidroelectrica, iar după ce avem act de proprietate, facem transferul și îi dăm drumul la finanțare. Avem trei variante de finanțare: pe POR, pe PNDL sau o linie de credit“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

2 comentarii la „Ocolitoarea Făgărașului, realizată de Primăria Făgăraș

  • Hairum ioan
   august 25, 2017 la 12:24 pm
   Legătură permanentă

   Mai vorbim , era sa se faca si pe vremea lui Nastase si Mitrea care trebuiau sa vina la fata locului dupa spusele lui barbut si a Șleahtițchi de consilieri .A venit Mitrea ca si-a facut un cavou in cimitirul catolic adica l-a facut cineva ,CIT despre ocolitoare vedeți ca se mai promite si nimic .Vorba cuiva vorbim peste multi ani daca mai apucam .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *