Victorie mare pentru junioarele III de la CSM Făgărăș

Victorie mare pentru junioarele III de la CSM Făgăraș. Astăzi a avut loc penultima etapă rezervată junioarelor III, etapă în care formația noastră s-a deplasat la Ploiești pentru o partidă foarte dificilă împotriva echipei CSM Ploiești.
Așa cum am anticipat, meciul a fost unul extrem de disputat, echipa din Ploiești practicând un handbal în viteză, cu foarte multe acțiuni pe faza a doua și contraatac. CSM Ploiesti a condus ostilitățile clar în prima repriză, conducând în permanență și a intrat la cabine cu o diferență foarte mare și anume 16-8. Cea de-a doua repriza a fost total diferită, cu echipa noastră jucând din ce in ce mai bine, iar pe fondul pregătirii fizice net superioare reușind egalarea în minutul 34 (18-18), apoi trecând în avantaj 21-18 ; 24-19 ; 27-21, la final tabela sălii Olimpia din Ploiesti să arate 24-28“,  a spus Marius Marocico, antrenor junioare III la CSM Făgăraș. 
Așadar o victorie mare pentru sportivele noastre și în proporții foarte mari o calificare la turneul semifinal. CSM Făgăraș: Blaj, Moldovan, Danciu(3), Oprea, Pruna, Cerghit(3), Nitu, Suteu, Regneala, Ghisa(2), Morar(1), Heleria(7), Ghetea(12).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *