Echipe de renume, prezente la Făgăraș, în cadrul Turneului internațional „Făgăraș Handbal Cup“

Făgărașul a trecut la un alt nivel, cel puțin prin prisma junioarelor III  și începând de astăzi și până duminică, se desfășoară Turneul Internațional „Făgăraș Handbal Cup“. Echipe de renume din țară, dar și de peste hotare vor fi prezente la Făgăraș și se vor întrece în sălile de sport de la Colegiile „Radu Negru“ și „Doamna Stanca“. 
De joi și până duminică, Făgărașul va găzdui turneul internațional „Făgăraș Handbal Cup“ – turneu rezervat junioarelor III. La startul competiției sunt 16 echipe împărțite în 4 grupe, iar la final doar una va fi desemnată marea câștigătoare și va primi medaliile de aur.
Timp de 4 zile, fiecare echipă va disputa un număr de 7 partide în sălile de sport ale colegiilor naționale “Radu Negru” și “Doamna Stanca”. Avem oaspeți de seamă din Ungaria, echipa de junioare a deținătoarei Champions League, Gyori AUDI ETO KC fiind printre favoritele la câștigarea turneului. Făgărașul va fi reprezentat la acest turneu de CSM Făgăraș.
„Începând de astăzi și până duminică, se desfășoară turneul internațional „Făgăraș Handbal Cup 2018“, aflat la prima ediție. După mai multe turnee naționale, am decis că este cazul să trecem la un alt nivel și anume, organizarea unor turnee internaționale. Avem la startul turneului 16 echipe, printre care și campioana Ungariei,  Gyori AUDI ETO KC, CSM București, echipe din Bacău, Onești și din toată țara. Ne dorim ca spectatorii care o să asiste la aceste meciuri să aibă parte de un spectacol adevărat și cel mai bun să câștige“, ne-a spus Marius Marocico, organizator FHC 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.