Se anunță mega petreceri de Ziua Femeii în Făgăraș. Vezi unde mai sunt locuri disponibile

Pregătirile pentru petrecerea de Ziua Femeii sunt în toi și vorbim aici de restaurantele din Făgăraș care au organizat o seară de neuitat pentru toate doamnele și domnișoarele. Ofertele sunt diverse, includ diferite feluri de mâncare, muzică de toate genurile și mici surprize. Preturile variază între 90 lei și 110 lei. Și pentru că rezervările pentru această zi de sărbătoare în rândul femeilor s-au făcut din timp, deja în multe restaurante locurile au fost ocupate. Totuși, pentru doamnele și domnișoarele care încă nu s-au decis, se mai pot face încă rezervări pentru această petrecere.

De exemplu, la Restaurantul Andora(fosta cantina a UPRUC-ului) mai sunt câteva locuri disponibile. Organizatorii au pregătit o seară specială cu un meniu diversificat iar atmosfera și voia bună vor fi întreținute de Lucian Moisin și Formația Armonik din Brașov.

 

 

Și la Fântânița Crăiesei mai sunt locuri disponibile iar rezervările se pot face inclusiv mâine. Aici, atmosfera va fi întreținută de Dana de la Victoria.

Câteva locuri disponibile mai sunt și la Pensiunea Eve din centrul orașului. Atmosfera va fi întreținută de Mioara Greavu și Formația Prolis.

 

În schimb la Bulevard, locurile au fost deja ocupate. De Ziua Femeii vor fi organizate trei petreceri la care vor lua parte în jur de 400 de doamne, domnișoare, poate și câțiva domni.

Și la restaurantul Palace și la Laguna Albastră, locurile au fost deja rezervate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.