„Fă-mi loc!“, la Casa Municipală de Cultură

Făgărășenii sunt așteptați în data de 12 Martie 2018, de la ora 19:00, la Casa de Cultură Făgăraș pentru a urmări un spectacol intitulat „Fă-mi loc!“, în regia lui Radu Beligan, în rolurile principale fiind actorii Medeea Marinescu și Marius Manole.

„Fă-mi loc!“ spune povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. Suntem în ajunul Crăciunului. E momentul în care simțim mai mult ca oricând să fim înconjurați de familie și de cei pe care îi iubim cu adevărat. Hazardul îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun. Însă amandoi caută să înțeleagă și să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singurătate.
Fă-mi loc! este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice convenientă socială.“

DISTRIBUȚIE: Marius Manole, Medeea Marinescu

REGIE: Radu Beligan
Preț bilet 30 LEI. Preț bilet pentru elevi și pensionari 15 LEI.
Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *