Rețeaua Telekom a picat. Abonații nu pot să efectueze apeluri

foto: Ziua de Constanta

Deținătorii de telefoane mobile care au cartele pre-pay sau abonamente Telekom se plâng că nu pot să efectueze apeluri, cu excepția celor de urgență. Totul a început astăzi, după ora 13:00. Practic, nu se pot recepționa sau efectua apeluri, nu se pot trimite sau primi mesaje.

„Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației.

Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali“, este mesajul postat pe facebook de operatorul de telefonie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.