Trupurile neînsuflețite ale mamei și copilului ajung joi acasă, la Făgăraș

Făgărășenii și nu numai, oamenii cu suflet, au fost alături de familia îndoliată din Făgăraș, o familie care trece printr-o adevărată tragedie. Mama și băiețelul ei de 6 ani au fost găsiți săptămâna trecută fără viață într-o locuință din Germania. Astfel și cu ajutorul financiar din partea oamenilor, trupurile neînsuflețite  vor ajunge joi la Făgăraș și vor fi depuse la capela de lângă Biserica Greco Catolică. Cei care vor să le aducă un ultim omagiu pot să participe vineri la slujba de sărăcustă, de la ora 18.30 și sâmbătă la slujba de înmormântare, de la ora 12.00.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, celor care ne-au ajutat și care au răspuns la necazul nostru“, a spus Camelia, cumnata femeii decedate.

Reamintim că tragedia s-a petrecut în data de 1 martie, în Germania. O femeie din Făgăraş şi băieţelul ei de doar 6 ani au fost găsiţi fără suflare în apartamentul în care locuiau. Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, după cum au stabilit ulterior organele de cercetare.

 Trupurile neînsufleţite au fost găsite de autorităţi, după ce soţul întors acasă seara  şi-a dat seama că ceva rău se întâmplase în locuinţă, conform surorii lui.

„Aseară, fratele meu, când a venit de la muncă, pe la 20.00, a încercat să bage cheia în ușă, dar a văzut că este pe interior cheia soției, Ioana. Nu răspundea la telefon, deși telefonul se auzea sunând. A anunțat autoritățile care au constat decesul cumnatei mele şi a nepotului meu“, a explicat femeia, pentru fagarasultau.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *