Emoții, bucurie, povești și lacrimi

Bunicii de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Făgăraș au avut parte ieri de emoții, bucurii, povești și lacrimi. În cadrul proiectului „Bunicii adoptați“, mai multe făgărășence de la „Șezători din Țara Făgărașului“, dar și copiii grupului vocal „Brâncoveni“ le-au oferit vârstnicilor din centru câteva clipe de bucurie.

„Prima Şezătoare lunară la bunici a venit cu multe emoţii, bucurie, poveşti şi lacrimi. Evenimentul a fost posibil cu ajutorul doamnelor de la Şezători în Ţara Făgăraşului, iar câţiva tineri din grupul vocal Brâncovenii ne-au ajutat să oferim şi momente muzicale.
Mulţumim fiecăruia dintre cei ce şi-au rupt azi din timpul lor pentru a dărui bucurie! Şi mulţumim personalului de la Centru pentru deschidere şi deosebita ospitalitate! Nădăjduim să devină o poveste constantă, în prima sâmbătă din fiecare lună“, se arată pe pagina Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu“.
Proiectul Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu“,„BUNICII ADOPTAŢI“ presupune vizite periodice la Centrul rezidenţial pentru vârstnici din Făgăraş, cu scopul de a le oferi momente de comuniune, de atenţie, de bucurie. Jumătate din cei peste 60 de beneficiari nu primesc niciodată vizite sau sunt vizitaţi foarte rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *