Tânăra mămică a vrut să aprindă focul cu benzină

foto: Dan-Marius Sabău

O tânără mămică și-a pierdut viața ieri, în urma incendiului izbucnit în locuința în care se afla cu băiețelul ei, din clădirea fostei gări din Șinca Veche. Și copilul ei a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului și se află la spital în momentul de față. În urma verificărilor făcute, pompierii au stabilit că tânăra a folosit benzină în apropierea focului. Cel mai probabil a încercat să aprindă focul cu benzină.

Femeia a vrut să aprindă focul cu benzină și a pus prea multă și a luat foc și bidonul cu benzină(în jur de 3 l de benzină). În momentul acela și mama și copilul au fost cuprinși de flăcări.  Din încăperea în care se aflau mama și copilul, au luat foc tot mobilierul, haine și alte materiale. Au ars încăperea respectivă, dar și niște materiale ce erau depozitate pe două holuri. De asemenea, o altă încăpere a fost puțin degradată“, ne-a spus mr. Radu Nan, locțiitorul comandantului Detașamentului de Pompieri Făgăraș.

În momentul în care au ajuns pompierii la fața locului, cele două victime fuseseră evacuate, cel mai probabil de ceilalți locatari ai imobilului.  Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Brașov cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, potrivit cadrelor medicale care i-au acordat primul ajutor, însă la puțin timp s-a stins din viață. Fiul său, de asemenea cu arsuri grave, a fost transportat la București, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *