La Făgăraș, utilajele de deszăpezire au intervenit toată noaptea

În Făgăraș, utilajele de deszăpezire au acționat toată noaptea, în special pe străzile principale. De azi -dimineață, de la ora 5.00, au ieșit la deszăpezire și angajații Salco cu lopeți și mături pentru a înlătura zăpada din zona trecerilor de pietoni și de pe trotuare.

„De aseară, lucrează toate utilajele,  toate cele 5 utilaje iar de azi -dimineață, de la ora  5.00 au intrat și angajații Salco  pentru a curăța trotuarele și trecerile de pietoni și au început ca prioritate cu zonele de la școli. Utilajele au intrat pe șoselele principale, au deszăpezit continuu, după cum ați văzut că a nins încontinuu, și am ordin să intre pe toate străzile și străduțele din oraș“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

„Am intervenit pe arterele principale, dar și pe cele adiacente, dar am pus mai mare accent pe cele principale. Acum, ușor, ușor o să încercăm să luăm fiecare cartier în parte și ca și anul trecut o să ridicăm zăpada, acolo unde este nevoie, ca să putem să circulăm pe străzile respective“,ne-a declarat Dragoș Bârsă, directorul Salco Serv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.