Un nou motiv de distracție și voie bună pentru făgărășeni

foto: tvfagaras.ro

Se anunță din nou distracție și voie bună pentru făgărășeni! Cea de-a patra ediţie a „Festivalului Păstrăvului Făgărăşean“ se va desfăşura sâmbătă, 14 octombrie la  porțile Cetății Făgăraş. Aşadar, cei care vor să deguste din preparatele din peşte şi nu numai, dar să asiste şi la un spectacol folcloric sunt aşteptaţi sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 9.00.

Startul festivalului se va da de la ora 9.00 când va fi organizat un concurs de pescuit pentru copii.  Tot de la ora 9.00, făgărășenii vor putea gusta de la terasele amenajate la porțile Cetății Făgăraș ciorbă de pește, hamsii, dar și alte preparate din pește.  Nu vor lipsi nici celelalte produse tradiționale pentru astfel de sărbători. În plus,  organizatorii au pregătit și bazine cu pești vii  pentru cei care vor să achiziționeze pește proaspăt.

De asemenea, tot în zona comercială, pentru pescari și nu numai a fost pregătită o expoziție cu unelte de pescuit. Copiii vor avea zona lor cu tobogane, pictură pe față și kurtos.

De la ora 12.00 se dă startul concursului de gătit la care participă trei echipe.  De la ora 14.00 se dă startul muzicii şi  distracției. Pe scena amplasată lângă cetate vor urca:  Trupa Hansel și Gretel, Grupul de Copii Sirinx, iar de la ora 15.00 îi vor încânta pe cei prezenți cu melodiile lor: Diana Gribincea, Ștefan Ramba, Ansamblul „Făgărașul“ al Casei Municipale de Cultură, Georgiana Părtrînjel, Bogdan Georgescu, Mioara Marinca, Viorica Cerbu, Mariana Șandru, Mioara Greavu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Festivalul este organizat de Asociatia Păstrăvarii Făgărașului și cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.