Care sunt proiectele finanțate din bugetul local

Cinci proiecte vor fi finanțate de Primăria Făgăraș în cadrul celui de-al treilea apel prin „Programul municipal pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul propriu al UAT Făgăraş a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale pe anul 2017“. 

Din cele șase proiecte depuse de solicitanți până la data de 21 septembrie, doar unul a fost respins Este vorba despre proiectul „Rezistența anticomunistă în biserică“, proiect depus de Parohia Ortodoxă Română Făgăraș Gară.

Proiectele care vor fi finanțare din bugetul local sunt: „Festivalul păstrăvului făgărășan“, depus de Asociația Păstrăvarii Făgărașului, „Cupa Unirii- Făgăraș 2017, turneu de fotbal juvenil, depus de Organizația Club Sportiv Oltul, „Educația, o șansă pentru fiecare“, depus de Asociația Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș- Brașov, „Făgărășenii sărbătoresc la Bruxelles Ziua României. Hai să dăm mână cu mână“, proiect depus de Asociația Părinților, Elevilor și Profesorilor Făgăraș și cel de-al cincilea proiect care va fi finanțat din bugetul propriu al UAT Făgăraş se numește „Făgărașul pe verticală“ și a fost propus de „Clubul Sportiv Țara Făgărașului“.  Mai multe detalii AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.