Emoții și speranțe la finalul clasei a VIII-a

Încă o generație de absolvenți ai Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“ a spus adio unei etape educative din viața lor, îndreptându-se, cu speranță și optimism, spre anii de liceu. Astăzi, în cadrul festivității de absolvire organizată în curtea instituției de învățământ, elevii și-au luat rămas bun de la școală, colegi și bineînțeles de la dascălii lor. La eveniment le-au fost alături diriginții, profesorii, colegii din clasele mai mici, dar și părinții sau bunicii.

În fiecare an, când termină clasa a VIII-a nu poți să nu ai emoții, nu poți să nu fi sensibilizat de aceste momente în care știi că te desparți de copiii cu care ai lucrat timp de patru ani, pe care ai încercat să-i formezi și de la care speri că pot fi oameni în viitor“, ne-a spus Iuliana Aldea, directoarea Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“.

Această promoție de absolvenți are trei șefe de promoție. Elevele au terminat școala gimnazială cu media 10.

„Am terminat cu media 10 și chiar dacă s-a terminat totul, mă bucur că s-a terminat cu bine. Nu mă bucur că mă despart de colegi, dar știu că va fi un nou început și sunt sigură că vom menține legătura“, ne-a spus Oana Stejăroiu.

 

 

 

„Am terminat o etapă din viață și sunt emoționată. Sunt conștientă că ne vom întâlni, dar nu în această ipostază și în aceste locuri de care îmi va fi foarte dor“, ne-a spus Maria Cucu.

 

 

 

 

„Nici n-am cuvinte să spun cum mă simt, m-au cuprins multe emoții și de fericire și de tristețe. O să merg mai departe la Colegiul „Radu Negru“ , la Biologie- chimie“, ne-a spus Amina, Manea.

În data de 9 iunie absolvenții claselor a VIII-a își încheie cursurile, iar din data de 19 iunie încep probele Evaluării Naționale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *