Adio, ani de liceu! Emoții pentru absolvenții Colegiului „Radu Negru“

 Pentru absolvenții claselor a douăsprezecea de la Colegiul Național „Radu Negru“ a sunat astăzi  clopoțelului pentru ultima dată. Îmbrăcați în haine de sărbătoare și cu emoții în suflet au participat astăzi la festivitatea de încheiere a liceului, organizată în acest an într-un cadru deosebit. Momentul a fost extrem de emoționant atât pentru absolvenți și părinții acestora, cât și pentru dascălii lor.

În aplauzele elevilor de clasa a XII-a, profesorii, vizibil emoționați, au pășit pe covorul roșu spre locul unde s-a organizat festivitatea de încheiere a anului școlar la Colegiul Național „Radu Negru“.

„Este o zi  festivă. Astăzi, Colegiul Național „Radu Negru“ și-a mai făcut încă o dată datoria morală pentru comunitate dând absolvenți bine pregătiți, dornici de a-și arăta valoarea morală în comunitate și pregătiți de a face față provocărilor în viață. Tocmai s-a terminat turul de onoare al școlii și urmează apoi festivitatea propriu-zisă axată pe două momente: momentele simbolice și bineînțeles recompensarea elevilor care au obținut rezultate bune și foarte bune la învățătură și purtare. Sunt cinci clase de a douăsprezecea și bineînțeles în oglindă vor fi și elevii claselor a XI-a pentru a face schimbul cheii, schimburi de simboluri și de mesaje“, ne-a spus Maria Racu, directoarea Colegiului Național „Radu Negru“

„Fiecare sfârșit de an școlar reprezintă ceva deosebit mai ales pentru absolvenții claselor a XII-a care își finalizează cursurile liceale, încep un nou drum și tocmai de aceea acest eveniment e plin de emoție, încredere și speranță că drumul pe care îl vor începe acum va fi unul deosebit și plin de reușite“, ne-a spus Remus Mogoș, directorul adjunct al Colegiului Național „Radu Negru“.

Plini de încredere pentru un viitor strălucitor, tinerii au pășit în cortul frumos amenajat din curtea școlii pentru a participa la festivitate. Și poate cea care a avut cele mai mari emoții a fost chiar șefa de promoție a acestui an școlar, Andreea Pandrea, eleva care a încheiat liceul cu media generală 9,96.

„Anii de liceu au fost cei mai frumoși ani din viața mea de până acum. Am reușit să leg niște prietenii care cred că vor trece testul timpului și sunt foarte emoționată astăzi pentru că simt că o perioadă foarte frumoasă din viața mea se încheie, însă trebuie să rămânem optimiști pentru viitor“, ne-a spus Andreea Pandrea.

Așadar, discursuri înduioșătoare și un cadru de sărbătoare în curtea colegiului „Radu Negru“.  O atmosferă de poveste, în care cei de clasa a XII-a au predat cheia colegilor din a XI-a, ca simbol al deschiderilor spre cunoaștere.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *