S-a dat startul lucrărilor de asfaltare și modernizare în Făgăraș

S-a dat drumul lucrărilor de modernizare în cartierele făgărășene! De ieri, muncitorii firmei constructoare au început treaba în Aleea Unirii. Este primul lot unde au demarat lucrările, după ce anul trecut, din lipsa unor avize de la Electrica, modernizările au fost întârziate. Așadar, dacă anul trecut s-a finalizat modernizarea străzilor Morii și Iazul Morii, acum au demarat lucrările la lotul numit Bulevardul Unirii și care se întinde de la centrala Ecoterm de pe strada Doamna Stanca, din spatele blocului de pe strada Octavian Paler şi continuă până la fostul restaurant Ana. Este vorba de blocurile din spatele Bulevardului Unirii, cele dintre Bulevardul Unirii şi strada Şcolii, cele din spatele BCR-ului şi pe aceeaşi linie până la blocurile de la restaurantul Ana.

„Au început lucrările pentru lotul numit de proiectant „Bulevardul Unirii“. Aceste lucrări au întârziat deoarece a fost nevoie de mai mullte avize de la Electrica; acestea au fost obținute, iar acum au demarat lucrările de modernizare a aleilor, trotuarelor, parcărilor în această zonă“, a spus Valentin Clonț, viceprimarul Făgărașului.

În plus, mai sunt încă trei loturi pentru care s-a organizat licitaţie, iar firma câştigătoare a fost Consal. Și pentru aceste zone lucrările vor demara în următoarea perioadă.

Este vorba de Lotul 1 – strada Câmpului Nou şi ANL, respectiv partea dreaptă în sensul de mers spre Braşov.  Este vorba despre o reabilitare din bordură în bordură, din bloc în bloc.

Lotul 2- strada Câmpului Nou – partea stângă în sensul de mers spre Braşov, o reabilitare completă.

Lotul 3 cuprinde străzile Castanului, Stejarului, Teiului – reabilitarea străzilor, dar şi a tuturor zonelor: parcurilor, aleilor, trotuarelor.

 

2 comentarii la „S-a dat startul lucrărilor de asfaltare și modernizare în Făgăraș

 • chingi
  martie 14, 2017 la 1:30 pm
  Legătură permanentă

  Orasul fagaras este un oras superb , cetatea este una din cea mai frumoasa cetate pe care am vazut-o vreodata , orasul are un potential enorm din punct de vedere turistic si merita sa se investeasca in infrastructura !

  Răspunde
 • Nichifor
  martie 14, 2017 la 7:46 pm
  Legătură permanentă

  La „tiganii” de pe strazile Luncii si Plopului o sa se ajunga sa se asfalteze?…. in 4 ani daca nu se asfalteaza strazile o sa fim nevoiti sa ne vindem autovehiculele si o sa trecem la aparate de zbor, si pietonii o sa ajunga in oras cu metroul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *