S-AU PREZENTAT ÎN FAŢA FĂGĂRĂŞENILOR

 img_3296Sute de făgărăşeni, simpatizanţi sau simplii privitori, au luat parte aseară, la Casa de Cultură, la evenimentul de lansare a candidaţilor Partidului Social Democrat din judeţul Braşov, pentru Parlamentul României. Alături de echipa braşoveană, din care fac parte şi făgărăşeni, primarii social democraţi din Ţara Făgăraşului au fost şi ei prezenţi.

Sala Casei Municipale de Cultură a fost arhiplină de făgărăşenii veniţi să-i cunoască pe cei pe care Partidului Social Democrat i-a trimis să reprezinte judeţul Braşov, în Parlamentul României. Candidaţii s-au prezentat în faţa publicului având convingerea că sunt cea mai bună echipă de profesionişti. La eveniment le-au fost alături şi primarii social democraţi din Ţara Făgăraşului, dar şi viceprimarul Făgăraşului, Valentin Clonţ.

lansare-2„Făgărăşenii şi toţi simpatizanţii noştri din Ţara Făgăraşului au înţeles în acest moment să fie alături de noi. Astăzi, îi avem alături de făgărăşeni pe candidaţii propuşi de Partidul Social Democrat pentru alegerile parlamentare, o echipă de profesionişti care vor veni cu proiecte concrete pe care doresc să le desfăşoare în Ţara Făgăraşului şi în Făgăraş, şi bineînţeles, în judeţul nostru“, a spus Mihai Popa, secretar executiv PSD Braşov şi candidat la Camera Deputaților.

„Suntem foarte onoraţi să fim la Făgăraş, avem astăzi o mulţime de oameni alături de noi. Echipa PSD îşi prezintă candidaţii pentru Camera Deputaţilor, pentru Senat şi vrem să spunem oamenilor cine suntem. Suntem o echipă nouă cu planuri serioase pentru România, pentru judeţul Braşov, o echipă credibilă, dar şi cu experienţă. Eu sper, ca astăzi, la Făgăraş, să transmitem cât mai bine şi eficient către oamenii prezenţi ce vrem să facem pentru ei şi să avem un parteneriat, să lucrăm în următorii patru ani la fel de bine precum pornim“, ne-a spus Roxana Mânzatu, consilier judeţean PSD şi candidat la Camera Deputaților.

lansare-3„Cum îi stă bine unui partid mare, la Făgăraş ne aşteptăm, ca în toată zona Braşovului, să prezentăm echipa care să şi câştige şi sunt sigur de asta. Şi după cum vedeţi, echipa noastră e chiar expertizată pentru a putea fi reprezentanţii dumneavoastră în Parlamentul României. Am încredere în echipa aceasta tânără, am încredere aşa cum spune şi programul nostru: îndrăznesc să cred şi de data aceasta că va fi sigur un câştig la Făgăraş pentru PSD. Asta este dorinţa mea, sunt cu o mică excepţie, cel mai în vârstă de pe componenţa listei, aşa încât am încredere că echipa tânără va face tot ce trebuie pentru România“, a spus senatorul Viorel Chiriac, acum candidat la Camera Deputaților.

„Ne prezentăm cu un proiect de guvernare, ne prezentăm cu Guvernarea Ponta, iar ceea ce am promis am făcut şi cu un program de guvernare pentru viitor, cu cifre, cu date, cu problemele oamenilor. Noi nu vorbm cine o să fie ministru, vorbim doar de problemele cetăţenilor şi îi îndemn pe toţi cei din politică să conştientizeze faptul că problemele cetăţenilor sunt mult mai importante decât anumite funcţii. Venim în faţa făgărăşenilor cu o echipă de oameni profesionişti, o echipă în care sunt laolată experienţa seniorilor şi entuziasmul şi dinamismul caracteristice generaţiei tinere şi consider că împreună putem construi.  Venim cu oameni care au făcut ceva în societate şi vin cu ceea ce au făcut în societate şi pun plus valoare în politică. Şi vorbim de doctorul cardiolog Florin Orţan, cu peste 25.000 de operaţii pe inimă, un medic care a redat viaţa, a redat speranţa  pentru 25.000 de români. Un exemplu elocvent că se poate ca doctorii să rămână în România. Venim cu doamna inspector şcolar Ariana Bucur, cu Mihai Popa, omul zonei care are o responsabilitate uriaşă  pentru a ridica această zonă, pentru a nu mai exista diferenţă şi discrepanţă între municipiul Braşov şi zona Făgăraş, zona Rupea. Este datoria şi obligaţia noastră ca şi politicieni şi noi suntem responsabili pentru viitorul acestei ţări. Istoria ne obligă la fapte. Mai vorbim de Viorel Chiriac, Roxana Mînzatu care este fost secretar de stat în guvernul Ponta, de Mihai Mohaci, fostul prefect. Cu toţii sunt pregătiţi din toate punctele de vedere şi sperăm să câştigăm încrederea cetăţenilor“, a spus Marius Dunca, preşedinte PSD Braşov şi candidat pentru un post în Senatul României.

lansare-4„Un profesionist în Parlamentul României înseamnă reprofesionalizarea Parlamentului României. Lumea s-a săturat de diletanţi, oamenii s-au săturat de diletantismul guvernelor de dreapta. Un medic în Parlamentul României este un lucru greu pentru că va trebui să împart activitatea. Am o mulţime de lucruri de spus şi o să le spun pentru că un profesionist în primul rând este un om independent. Eu sunt membru de partid de doi ani şi jumătate, nu am fost într-un alt partid niciodată, cariera mi-am făcut-o singur, dar am adus-o toată în această activitate ca să pot schimba ceva“, a spus dr. Florin Orţan, vicepreşedinte PSD Braşov şi candidat la Senat.

 

Pentru Senat lista este următoarea:

1 Dunca Marius-Alexandru

2 Orțan Ovidiu-Florin

3 Rasaliu Marian-Iulian

4 Diaconu Maria-Adela

5 Coste Marius

6 Mateescu Marius

 

 

Pentru Camera Deputaților candidații sunt:

1 Popa Mihai Valentin

2 Chiriac Viorel

3 Mînzatu Roxana

4 Mohaci Mihai

5 Bucur Ariana-Oana

6 Pătrașcu Lucian

7 Coman Ioan

8 Bălășescu Marius

9 Bădiță Radu-Cosmin

10 Stancu Horia

11 Moise Maria-Codruța

12 Cîmpeanu Paul Mihai

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *