A apărut numărul 4 al ziarului Făgărașul TĂU. Aflați AICI, ce informații cuprinde !

 

DSCN3160„N-ai autorizație ISU, pui lacăt pe firmă?“ titrează ziarul „Făgărașul tău“, apărut ieri la toate punctele de difuzare a presei din Țara Făgărașului.

Despre e este vorba pe scurt : la ultima ședință a Consiliului Local din luna decembrie, pe masa aleșilor locali a fost pus proiectul de hotărâre privind obligativitatea depunerii la dosar a acestui act pentru obținerea acordului de funcționare, acord necesar pentru a putea funcționa pe raza municipiului. Până aici, nimic anormal, dacă ne gândim câte accidente pot fi evitate în urma acestor reglementări privind apărarea împotriva incendiilor.

Ceea ce este o problemă și ar putea fi pentru multe firme din Făgăraș și nu numai, este obținerea greoaie a acestui document, în lipsa experților tehnici din țară, care îl avizează, județul Brașov neavând un astfel de expert evaluator. Așadar, sunt voci care spun că obținerea acestei autorizații poate să dureze în medie 300 de zile de la depunerea documentației. Ce se întâmplă cu societățile ale căror acorduri de funcționare expiră anul acesta și nu reușesc să obțină autorizația ISU ? Care sunt clădirile care se supun autorizării? Ce au decis aleșii locali cu privire la acest proiect de hotărâre? Cine se face vinovat în cazul unui blocaj economic al Făgărașului? Răspunsurile le puteți afla doar din paginile ziarului Făgărașul Tău, apărut ieri pe piață.

 

De asemenea, din paginile ziarului mai puteți afla cum s-a desfășurat Festivalul Cetelor de Feciori din Țara Făgărașului, dar și impresii de la cei prezenți acolo. Părintele Vasile Onciu de la biserica din Combinat s-a pensionat. În urmă cu câteva zile a fost instalat un nou preot. În pagina „Știri de acasă“ puteți afla informații despre evenimentele, unele nefericite, care au avut loc în ultima perioadă în Țara Făgărașului.

În pagina „Făgărășeni de succes“ puteți afla povestea de viață a unei făgărășence care prin mult sacrificiu, muncă și pasiune se poate mândri acum  cu cel mai bogat palmares din handbalul feminin românesc. Ați ghicit, este vorba despre făgărășeanca Mariana Tîrcă. Despre Festivalul „Sus în slava cerului“ de la Șinca Nouă, care a reunit și în acest an în jur de 20 de cete din Țara Făgărașului, dar și despre alte evenimente din Copăcel sau Jibert, susținătoare ale tradiției, puteți afla doar din paginile ziarului Făgărașul Tău!

 

„Ana cu IIA călătoare“ a fost la șezătoare în Ludișor. Impresii de acolo, doar la rubrica semnată de Ana Borca.

Anunțuri de mică publicitate, horoscop, dar și multe alte informații utile doar în paginile ziarului „Făgărașul Tău“.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.