Magia Crăciunului, în pași de dans la Victoria

Un spectacol de excepție va avea loc pe scena Casei de Cultură din Victoria. Trupă de dans modern ”Hansel și Gretel” va încheiat anul, cu o prestație de excepție. Vals, samba, cha-cha, jidve și fantezii coregrafice vor fi doar câteva dintre dansurile pregătite de copiii făgărășeni. Alături de ei, vor urca pe scenă și Ansamblul de dansuri populare al Casei de Cultură, copiii de la Clubul Elevilor Victoria, Grupul Școlar de colindători de la I.C. Drăgușanu și formația Sirinx Music.

După o perioadă de pauză, trupa de dans modern ”Hansel și Gretel” din Făgăraș se întoarce pe scenă. Dansatorii s-au pregătit să le ofere spectatorilor un eveniment de excepție. De aceea i-au invitat să urce pe scenă alături de ei, pe mai mulți copii talentați din Victoria.
Joi, 14 decembrie 2023, sunteți invitați să pășiți deja în magia Crăciunului participând la un spectacol organizat de Trupa de dans ”Hansel și Gretel”. Acesta se va desfășura pe scena Casei de Cultură din Victoria la ora 17.00. Alături de copiii trupei de dans ”Hansel și Gretel” vor participa și alți copii talentați. Aceștia fac parte din Ansamblul de dansuri populare al Casei de Cultură din Victoria, Clubul Elevilor din Victoria, formația Sirinx Music și Grupul Școlar de colindători de la I.C. Drăgușanu”,  a declarat Adela Mihalcea, coordonatorul Trupei de dans ”Hansel și Gretel”.
Trupa de dans modern ”Hansel și Gretel” a fost înființată în 2012 și de-a lungul timpului a participat la mai multe concursuri naționale și internaționale. De fiecare dată, copiii au reușit să urce pe podium.

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *