Zi cu emoții pentru absolvenții Școlii FEG Făgăraș

IMG_6083Zi cu emoții, dar și cu bucurie pentru cei 30 de absolvenți ai Școlii FEG Făgăraș. Astăzi au participat la festivitatea de absolvire în cadrul căreia au fost premiați pentru rezultatele bune obținute în acest an, dar și pentru cele obținute de-a lungul celor trei ani de studiu. Îmbrăcați în robe de absolvire și cu emoții în suflet și-au luat „la revedere“ de la colegii și profesorii, care le-au fost aproape în toată această perioadă.

Un capitol important din viața celor 30 de absolvenți ai cursurilor Școlii FEG Făgăraș, care  s-au calificat în meseria de asistent medical generalist și asistent medical farmacie, s-a încheiat. Plini de emoții, viitorii asistenți medicali au participat la festivitatea de absolvire desfășurată la Școala Gimnazială nr.1 din Făgăraș.

 

IMG_6094Mă bucur că ne întâlnim astăzi pentru a sărbători împreună absolvirea elevilor de anul III, ai Școlii Postliceale FEG Education Făgăraș. Vă felicit pentru rezultatele obținute până în prezent și mai ales că ați reușit să duceți la capăt ceea ce v-ați propus. Ați dat dovadă de înțelegere și bunăvoință. Sper ca în timp să fiți mândri de profesia de asistent medical și  mai ales de școala absolvită și să-i faceți cinste în anii ce vor urma. Succesul nostru se datorează  efortului comun: al vostru și al profesorilor, care v-au fost alături în toți acești ani de școală. Nu uitați că fiind asistenți medicali atât în spital, cât și în farmacii, în fiecare zi puteți schimba o viață. Sunteți una din puținele binecuvântări ale bolnavului, iar o vorbă bună, un mic gest de compasiune nu vă costă nimic, dar pentru cei din fața voastră poate fi totul“, sunt câteva din cuvintele adresate absolvenților de dir. Școlii FEG Făgăraș, Roxana Opriș.

IMG_6079Cei mai buni elevi ai promoției 2023 au primit titlul de șefi de promoție și au fost premiați și felicitați de cei prezenți la festivitate . La specializarea Asistent Medical Generalist, șefa promoției este Alina Pârvu, iar la specializarea A.M. Farmacie, Izabela Bereș.

 

„Acești ani de școală au fost relativi ușori pentru că mi-am dat toată silința să ajung la niște rezultate mulțumitoare atât pentru mine, cât și pentru colegi și profesori. Mi-am ales această meserie deoarece mi-aș dori să ajut cât mai multă lume“, ne-a spus Alina Pârvu.

 

 

IMG_6081Am început cursurile în anul 2020 și am ales să mă înscriu la această școală din pasiunea mea de a studia mai mult despre afecțiunile corpului și despre modul în care putem să tratăm corpul nostru și afecțiunile de care suferim.  A fost un parcurs frumos, trei ani în care am învățat multe lucruri interesante, utile pentru noi“, ne-a spus Izabela Bereș.

Școala Postliceală FEG Făgăraș și-a deschis porțile în urmă cu cinci ani în orașul nostru. În prezent, Școala Postliceala FEG Education Făgăraș este autorizata M.E.N. pentru următoarele specializări: Asistent Medical Generalist, Asistent Medical de Farmacie si Asistent Medical Balneofiziokinetoterapie si Recuperare.

 

IMG_6085 IMG_6086 IMG_6089 IMG_6090 IMG_6091 IMG_6095 IMG_6098

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

IMG_6099 IMG_6098

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *