Sorin Cîmpeanu:,,Școlile se redeschid din 8 februarie, iar recuperarea materiei se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic”

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat astăzi, la finalul unei întâlniri cu reprezentanșii elevilor, studenților, părinților și sindicatelor, că școlile se vor redeschide din 8 februarie, sub rezerva evoluției epidemiologice. Totodată, s-a stabilit un calendar de recuperare al materiei.

Acesta a declarat că una dintre concluzii a fost ca al doilea semestru să înceapă în format clasic, cu prezența fizică la școală, având în vedere „importanța protecției stării de sănătate a profesorilor și elevilor, a diminuării riscului, dar și a necesității organizării unor acțiuni remediale”.

Totodată, Cîmpeanu a afirmat că „recuperarea materiei se va face doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic”, mai ales pentru elevii care în această perioadă susțin examenele naționale.

Ministrul Educației s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții FSLI și ai federațiilor Spiru Haret și Alma Mater, ai Consiliului Național al Elevilor, ai asociațiilor studențești și ai părinților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *