Eveniment aniversar la Casa de Cultură – „Cutiuța Călătoare: 1 An de Bucurii”

Făgărășenii sunt așteptați în data de 23 februarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură din Făgăraș, pentru a lua parte la evenimentul aniversar, organizat de Asociația IIA CALATOARE , intitulat „Cutiuța Călătoare: 1 An de Bucurii”

Evenimentul marchează încheierea primului an de activitate, în cadrul „Cutiuței Călătoare“, proiect caritabil care a adus cadouri si mici bucurii copiilor din satele Tării Făgărașului, prin 5 mini-proiecte desfășurate de-a lungul anului 2018: Cutiuta Calatoare de Zi de Nastere, Cutiuta Calatoare de Pasti, Cutiuta Calatoare de Craciun, Atelierul Micului Iconar, Ghiozdanelul Calator.

Asociatia „IIA Calatoare“ doreste să aniverseze acest an impreuna cu copiii si locuitorii din Fagaras si satele vecine, cu donatorii, sponsorii si cei care su sustinut constant proiectele asociatiei in anul 2018, in semn de multumire si apreciere pentru implicarea in proiectele ei .

Programul evenimentului – moment artistice sustinute de copiii talentati din Fagaras : dans, teatru, cor, chitara.

Momentul de incheiere va apartine castigatorului emisiunii Vedeta Populara–TVR1, Mihai Teaca , din Fagaras

Toate fondurile stranse din donatiile pentru biletele de intrare vor fi donate catre Hospice, Casa Sperantei Fagaras.

Invitatiile se pot procura de la Casa de Cultura Fagaras si Agentia de Turism Five Tours –str V.Alecsandri nr 17, Fagaras , incepand cu data de 01 februarie. Donatie minima sugerata/invitatie  – 25 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *