Bărbaţi implicaţi intr-un scandal, reţinuţi de poliţiştii făgărăşeni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu trei bărbați în stare de reținere, după ce aceștia ar fi fost implicați într-un conflict, împreună cu alte persoane.

La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Oxigenului, din municipiul Făgăraș, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Făgăraș, care, după ce au aplanat conflictul, au procedat la identificarea persoanelor implicate. Ulterior, pentru continuarea cercetărilor, la sediul unității de poliție au fost invitate 16 persoane, dintre cele implicate în eveniment, sau care au asistat la producerea acestuia.

Astfel, din verificările efectuate a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și pe fondul unor neînțelegeri, între membrii a trei familii s-a iscat un conflict, în care ar fi fost implicate mai multe persoane. Totodată, polițiștii au stabilit că în cadrul conflictului iscat au fost adresate amenințări, unele dintre persoanele implicate au fost vătămate, iar în curtea unei familii s-ar fi pătruns în mod forțat, fără drept.

Față de cele constatate, după administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea a trei dintre bărbații implicați în conflict, aceștia fiind depuși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „amenințare”, „lovirea și alte violențe” și „tulburarea liniștii și a ordinii publice”, în care cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *