PSD Făgăraș – Executivul are nevoie de cooperare din partea legislativului

În spatele oricărei realizări se află o echipă și multe ore de muncă.

Odată cu venirea sa la Primăria Făgăraș, Gheorghe Sucaciu a reușit să formeze în jurul său o echipă de oameni capabili și bine pregătiți, o echipă cu care a început această etapă frumoasă de modernizare și dezvoltare a Făgărașului. S-au scris proiecte, s-au accesat finanțări din fonduri nerambursabile și, probabil, în timp, se va scrie istorie. Doar cine nu vrea nu observă că fața municipiului nostru s-a transformat radical în ultimii 8 ani, în bine.

Cu toate că s-a muncit enorm, timp de aproape 8 ani echipa executivă s-a lovit mereu și mereu de aceiași problemă: piedicile care au apărut din partea opoziției. Impropriu spus opoziție, fiindcă într-o democrație opoziția ar trebui să fie constructivă, nu distructivă. Totuși, la Făgăraș, opoziția, de multe ori majoritară ca și număr de consilieri, a avut unul și același scop: să blocheze cu toate mijloacele, toate inițiativele primarului.

Unii consilieri locali, deși lipsiți de experiență în anumite domenii, s-au opus cu vehemență oricăror inițiative, considerându-se experți și ignorând opiniile specialiştilor.

Un Consiliu Local format din oameni competenți, cu o pregătire solidă în administrație locală, finanțe, urbanism, mediu și alte domenii relevante este esențial pentru luarea unor decizii eficiente și benefice pentru comunitatea făgărășeană, în mod responsabil și transparent. Deciziile luate de un astfel de Consiliu Local vor fi ghidate exclusiv de interesul cetățenilor, fără a fi influențate de interese politice sau presiuni externe din partea șefilor de la Brașov.

Default

Un Consiliu Local competent va promova diversitatea de opinii, va menține un dialog transparent cu cetățenii și va lua decizii eficiente care vor contribui la prosperitatea Făgărașului, de la modernizarea infrastructurii la crearea de oportunități economice și la îmbunătățirea calității vieții.

Partidul Social Democrat vă propune o echipă de consilieri locali implicați, ancorați în realitatea cotidiană și conectați la problemele comunității, care vor colabora strâns cu echipa executivă din cadrul Primăriei Făgăraș, pentru a găsi soluții durabile.

De asemenea, echipa PSD Făgăraș este singura echipă de candidați care a venit în fața dumneavoastră cu propuneri pertinente și constructive pentru următorii 4 ani. Spre deosebire de ceilalți candidați, care nu au prezentat nicio propunere proprie sau s-au mulțumit să copieze propunerile altora, echipa noastră demonstrează implicare și viziune.

Pentru următorii 4 ani, ne propunem ca fiecare viitor consilier local să fie responsabil de o zonă specifică din Făgăraș, asigurând reprezentarea directă a cetățenilor și fiind mereu informat și conectat la problemele și nevoile lor.

Concret, consilierii locali vor organiza periodic, cel puțin o dată pe lună, întâlniri cu cetățenii din zona lor de responsabilitate, pentru a le asculta opiniile și a le oferi soluții concrete.

Această abordare va permite o mai bună gestionare a problemelor locale și o implicare mai activă a cetățenilor în viața orașului.

Împreună, vom duce Făgărașul la un nou nivel de dezvoltare. Pe 9 iunie 2024 votați lista de consilieri locali ai Partidului Social Democrat pentru Consiliul Local Făgăraș. Votați Gheorghe Sucaciu – primarul Municipiului Făgăraș.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Brașov

Executat de Presamfag 2017 SRL

Cod mandatarfinanciar: 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *