(P)„Făgărașul are un potențial enorm, iar eu cred cu tărie că împreună putem transforma orașul nostru într-un loc și mai prosper și mai frumos“

„Bună ziua, stimați cetățeni ai Făgărașului!

Sunt Cosmin Gheorghe Știrbu, am 39 de ani, sunt căsătorit și am doi copii minunați. De profesie sunt inginer mecanic, având o experiență de peste 10 ani în antreprenoriat și de 4 ani în administrația publică. Din 2020, am avut onoarea să servesc ca și consilier local al municipiului Făgăraș, iar din 2021 ocup funcția de viceprimar al orașului nostru.

Astăzi, vă vorbesc în calitate de candidat pentru Primăria Municipiului Făgăraș din partea partidului “Alianța pentru Unirea Românilor”. Mă aflu în fața dumneavoastră cu dorința și determinarea de a continua munca începută, de a contribui activ la dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre.

În cei patru ani petrecuți în administrația publică, am învățat cât de important este să fii aproape de oameni, să le asculți nevoile și să găsești soluții concrete pentru problemele lor. Ca viceprimar, am avut oportunitatea de a colabora cu colegii mei pentru a implementa proiecte esențiale în infrastructură, educație și sănătate. Însă, mai avem multe de făcut.

Făgărașul are un potențial enorm, iar eu cred cu tărie că împreună putem transforma orașul nostru într-un loc și mai prosper și mai frumos. Planurile mele pentru viitor includ modernizarea infrastructurii, sprijinirea antreprenorilor locali, îmbunătățirea serviciilor publice și crearea de noi oportunități pentru tineri. Un punct important al programului meu este scăderea coeficientului de impozitare la clădirile nerezidențiale pentru persoanele juridice. Această măsură va stimula mediul de afaceri local, va atrage investiții noi și va crea locuri de muncă. Cred că prin reducerea poverii fiscale asupra întreprinderilor, putem contribui semnificativ la dezvoltarea economică a orașului nostru. Antreprenorii locali vor avea mai multe resurse pentru a-și dezvolta afacerile, iar acest lucru se va reflecta în bunăstarea întregii comunități.

Stirbu 1În calitate de primar, îmi propun să fiu un lider transparent și accesibil, dedicat în totalitate cetățenilor. Voi continua să promovez valorile în care cred: onestitatea, responsabilitatea și respectul față de toți membrii comunității. Îmi doresc să construim împreună un Făgăraș mai bun pentru copiii noștri, un oraș unde fiecare cetățean să se simtă mândru că trăiește.

Vă invit să vă alăturați mie în acest demers și să ne unim forțele pentru a face din Făgăraș un oraș de care să fim cu toții mândri. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul vostru și vă asigur că, împreună, vom reuși să atingem toate obiectivele propuse.“

Cu stimă și respect,

Cosmin Gheorghe Știrbu

Comandat de: PARTIDUL ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR

Cod mandatar financiar coordonator: 21240330

Executat de PRESAMFAG 2017 SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *