Ziua Copilului, sărbătorită așa cum se cuvine la Victoria

Și orașul Victoria s-a pregătit să-i sărbătorească pe cei mici așa cum se cuvine, de Ziua Internațională a Copilului. Așadar, micuții vor avea parte de jocuri și activități pe stadion, competiții de fotbal, handbal, de bicicletă, desene pe asfalt, alergare în saci, mașini cu telecomandă, role, alergare, tenis de masă, limbo, șah. În plus, cel mai așteptat moment este balul mascat.

„Se apropie cea mai fericită zi din an pentru cei mici, Ziua Copilului, prilej cu care vă invităm sâmbătă pe stadion să o sărbătorim împreună.
Este al treilea an consecutiv în care organizăm jocuri și activități pe stadion pentru toții copiii din comunitate, așa că probabil știți cum va fi din anii anteriori.

Vom avea competiții de fotbal, handbal, orientare, bicicletă, desene pe asfalt, alergare în saci, mașini cu telecomandă, role, alergare, tenis de masă, limbo, șah, etc.
Cu excepția fotbalului care va avea loc vineri după-amiaza, toate celelalte activități sunt programate sâmbătă, începând cu ora 10.00. La 15.30 va fi festivitatea de premiere la toate disciplinele.

Tot pe stadion, dar de la ora 17.30, vom organiza mult așteptatul bal mascat.
Ultima dată când copiii din Victoria s-au distrat pe cinste a fost la vânătoarea de ouă de la Paști, dar presimt că pe 1 iunie veselia va fi și mai mare.“, a scris pe rețeaua de socializare Camelia Bertea, primarul orașului Victoria. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *