Trei zile au rămas pentru a vă putea înscrie proiectele la Bikeathon Țara Făgărașului

Au mai rămas doar 3 zile în care puteți să înscrieți proiecte pentru care puteți obține finanțare prin Bikeathon Țara Făgărașului 2018, cea de-a cincea ediție a concursului caritabil de ciclism organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului pe 9 iunie!

Devenit deja o tradiție, Bikeathon  Țara Făgărașului este evenimentul sportiv caritabil unde comunitatea interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.
Companii, ONG-uri, școli, licee, grupuri de inițiativă (o echipă, un grup informal de cetățeni/membri ai comunității care împărtășesc un interes, o pasiune sau o preocupare pentru un subiect legat de viața în comunitate, pe care vor să‐l promoveze în spațiul public), tineri si mai puțini tineri, își unesc forțele, propun proiecte pentru comunitate sau pedalează pentru a obține fondurile necesare implementării acestora.
Proiectele pot acoperi domenii diverse, precum: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă, etc.

Fii și tu unul dintre ei!
Înscrie ideea ta de proiect pe platforma- http://bikeathon.fundatiactf.ro, la secțiunea Proiecte – Înscriere proiect.

Perioada de înscriere a proiectelor se încheie în 28 februarie 2018, ora 23.59.
În urma validării și a unei selecții făcute de către o comisie FCTF, proiectele vor fi prezentate pe site, iar obiectivul de atragere de fonduri recomandat pentru un proiect este de 2.000 lei.
De asemenea, companiile pot alege să mobilizeze un număr cât mai mare de angajați să participe la cursele de la Bikeathon, donând o sumă de bani pentru fiecare dintre aceștia. Fiecare echipă de proiect și biciclist fundraiser îşi va dezvolta campanii de atragere de fonduri  pentru proiectul propus, iar acestea vor fi validate de către echipa de organizare Bikeathon Țara Făgărașului.

( comunicat: Fundația Comunitară Țara Făgărașului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.