„Alege echipa PSD PENTRU Făgăraș! Suntem PENTRU dezvoltarea, PENTRU modernizarea Municipiului Făgăraș!“

Partidul Social Democrat vine în fața făgărășenilor pentru alegerile locale din 9 iunie cu o listă de candidați pentru Consiliul Local de oameni cu experiență și oameni pregătiți să contribuie la continuarea dezvoltării Municipiului Făgăraș și care sunt pentru Făgăraș și nu împotrivă.

  1. CERGHIZAN MARIUS

CerghizanMă numesc Cerghizan Marius , am 45 de ani, casatorit si tatal a doi copii. Sunt absolvent al Facultatii de Drept, de profesie fiind jurist. In prezent activez in domeniul antreprenoriatului, administrand o societate comerciala ce are ca si domeniu de activitate cultivarea arbustilor fructiferi, in speta a afinilor. Ca multi fagaraseni, o buna perioada de timp mi-am petrecut-o peste hotare. Am considerat ca este oportun sa revin in orasul meu natal , Fagaras, si sa contribui cu experienta mea la dezvoltarea acestuia. Fondurile europene mi-au dat oportunitatea sa pornesc o activitate pe cont propriu pe care mereu incerc sa o dezvolt. La fel consider ca si administratia locala trebuie sa faca, sa atraga cat mai multe fonduri europene nerambursabile care sa contribuie la dezvoltarea si modernizarea orasului nostru.

 

  1. ALDEA IULIANA

Aldea2Mă numesc Iuliana Aldea, sunt profesor de Limba și literatura română la Școala Gimnazială „Ovid Densusianu” Făgăraș și ocup funcția de director al acestei instituții din anul 2017.  Sunt absolventă a Universității „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Teologie Greco-Catolică-Litere, am un master în Management educațional la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Am fost preocupată în permanență de perfecționarea în domeniul educațional. Știu ce înseamnă munca și integritatea, de aceea m-am axat în permanență să ofer oamenilor din jurul meu încredere și respect, iar acest lucru m-a ajutat să progresez în viață, pentru că întotdeauna am știut să diferențiez viața personală de cea profesională. Pentru a înțelege oamenii și nevoile acestora trebuie să te cunoști în primul rând pe tine și să-ți cunoști atât calitățile, cât și defectele. Din experiența proprie am învățat că, pentru o bună comunicare și relaționare cu ceilalți, trebuie să știi să asculți, să ai răbdare, să empatizezi și să analizezi în profunzime problemele pentru a putea găsi soluția cea mai potrivită.

  1. CENTIU MAGDALENA

CentiuAm 35 ani,  in prezent sunt antreprenor  in industria creativa si  am fost consilier local in perioada 2020-2022. Absolventă atât a Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania Brașov cât și a Facultății de Finanțe, Bănci și Contabilitate, a Universității „Dimitrie Cantemir”.  Am urmat Programul de Excelență în Politică Konrad Adenauer, pe modului politici sociale și de sănătate si Institutul de Diplomatie Comerciala „Nicolae Titulescu”

Cu un simt civic foarte dezvoltat, am ales și drumul politic.  Spirit analitic, perseverentă și extrem de serioasă, am reușit  să demonstreze că tinerii au forță să facă diferență prin implicare. Laitmotivul candidaturii mele o reprezinta dezvoltarea orasului prin atragerea de fonduri europene destinate politicilor publice, educationale si de sanatate.

 

  1. CLONT VALENTIN

ClontrDe profesie sunt economist, insa in prezent sunt antreprenor, am dezvoltat o afacere la nivelul Făgărașului care susține un numar de peste 20 de locuri de muncă. Între ani 2016 și 2020 am ocupat funcția de viceprimar al Municipiului Fagaras, iar în prezent sunt consilier local în Municipiul Făgăraș.

Imi petrec timpul liber implicându-mă în activități sociale cu familia și prietenii, activități care mă țin conectat cu problemele locale pentru că sunt de parere că generațiile tinere au responsabilitatea de a se implica în dezvoltarea localităților.

Fac parte dintr-o familie numeroasă, cu frați și verișori care respectă valorile familiei tradiționale, iar de 7 ani mi-am întemeiat propria familie, căsătorindu-mă, în prezent neavând copii.

Primul gând care îmi vine despre Făgăraș este ” ACASA”, acesta fiind un oraș în plină dezvoltare prezentând multe oportunități.

  1. SILVIU TRIMBITAS

TrimbitasAm absolvit Facultatea de Medicină Veterinară în anul 2019, iar in prezent imi desfășor activitatea în domeniul agriculturii care, din punctul meu de vedere, nu este doar o sursă de hrană, ci și un motor esențial pentru economia noastră, un pilon al sustenabilității și un garant al securității alimentare. În timpul liber îmi place să mă relaxez alături de familie și prieteni, să petrec timp în natură pentru a mă deconecta de la agitația zilnică. Făgărașul este orașul meu natal, un loc special, plin de frumusețe naturală, un loc unde istoria, natura și tradiția se împletesc armonios, creând un oraș deosebit. Este o destinație ce merită descoperită pentru frumusețea sa si experiențele autentice pe care le oferă.

 

 

  1. IACOBAN SORIN

IacobanMă numesc Iacoban Sorin, am 45 de ani, sunt căsătorit ,am 2 copii și lucrez in mediul privat pentru une din cele mai mari rețele de de socializare din lume. Am luat decizia sa revin in Romania după îndelungi ani petrecuți în America de Nord si mai apoi în Elveția. Am considerat că merită să ne întoarcem în Făgăraș  și să încercăm să contribuim cu cele învățate, la comunitatea locala. Făgărașul este azi, ce nu a fost ieri , un oraș efervescent , in plina dezvoltare si expansiune motiv pentru care , încurajez și alți diasporeni sa ia decizia să revină pe meleagurile natale ,oportunități sunt și se vor multiplica, trebuie doar curaj .

 

 

 

  1. ALDEA ANDRA- MARIA

Aldea1Am absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Transilvania din Brașov, fiind încă din studenție implicată în numeroase proiecte de voluntariat care m-au ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare și socializare, dar și dorința de implicare în comunitate.

Ulterior, în cadrul masteratului de ”Resurse uname în educație. Formare și management” pe care l-am absolvit în cadrul aceleiași universități, am învățat să lucrez în echipă și am descoperit importanța conceptului de ”ÎMPREUNĂ”, înțelegând că acolo unde oamenii bine pregătiți fac front comun va exista întotdeauna progres.

Sunt un om deschis, sociabil și mereu cu zâmbetul pe buze, cu drag de oameni și dorința de a răspândi binele în jur. Prin prisma profesiei de cadru didactic sau mai frumos și complet spus de ÎNVĂȚĂTOR îmi dăruiesc toată dragostea și priceperea elevilor mei, pe care îi pregătesc pentru viață și în inimile cărora, îmi place mie să spun, las câte o bucățică din ceea ce sunt.

Iubesc să călătoresc, să fotografiez momente pe care să le păstrez mereu vii în suflet, să îmi fac prieteni noi și să las ceva bun în urma mea prin fiecare loc prin care pășesc.

Atunci când mă gândesc la orașul în care m-am născut și am trăit dintotdeauna, Făgăraș, îmi vine în minte imaginea unui copac care își are rădăcinile adânc înfipte în sufletul meu și de care simt nevoia să mă îngrijesc astfel încât să crească și să se dezvolte de la an la an.

Ca viitor consilier local mă voi concentra prioritar pe susținerea și dezvoltarea sistemului educațional din Făgăraș.

  1. DIVILE AURORA OANA

Fb Img 1716792825049Fac parte dintr-o echipă de oameni dinamici, determinați  cu perspectivă de viitor.

În calitate de viitor consilier local al municipiului Făgăraș,  îmi propun să aduc proiecte care vor îmbunătăți semnificativ calitatea educatiei,  proiecte inovatoare care îi va pregăti pe copii pentru etapele ulterioare ale educatiei. Îmi doresc o educatie  modernă,  bazată pe tehnologie pentru copiii noștri. Am convingerea că doar împreună putem mai mult pentru orașul nostru. Dragi fagaraseni,  vă asigur de toată implicarea mea pentru Făgăraș.

 

 

 

  1. BURLACESCU MARIAN

BurlacescuMă numesc Burlăcescu Marian, am 44 de ani și de profesie sunt inginer economist.

Cele mai importante aspecte pentru mine sunt familia și comunitatea. Familia îmi oferă suport emoțional și siguranță, în timp ce comunitatea mă conectează cu ceilalți oferindu-mi o rețea de sprijin și apartenență. De aceea îmi doresc ca atât eu cât și famila mea să trăim într-o comunitate  sănătoasă, puternică și din ce în ce mai prosperă.

“Împreună pentru un Făgăraș mai puternic și mai prosper!”

 

 

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Brașov

Executat de Presamfag 2017 SRL

CMF 21240002

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *