Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid astăzi

Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid sâmbătă, 25 mai, anunță  reprezentanții complexului.

,,Vrem să deschidem sâmbătă, este pregătită partea de jos a lacurilor până la zona Brâncoveanu. La suprafață, 5 centimetri, apa este un pic mai rece, vreo 25 de grade, până la un metru jumătate adâncime apa ajunge la undeva la 32-33 de grade, azi dimineață am măsurat.

Fiind vremea frumoasă am decis să deschidem de sâmbătă. Sperăm să vină și turiștii”, a spus Ionuț Costea, administratorul Complexului Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului, pentru Turnul Sfatului.

Prețurile au rămas aceleași ca anul trecut și diferă în funcție de perioada în care alegem să mergem la Ocna Sibiului.

Din 25 mai până în 7 iunie, între orele 7-18, un adult va plăti 30 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 15 de lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 15 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 8 iunie până în 1 septembrie se va reveni la prețurile specifice sezonului de vară. Astfel, între orele 7-18, un adult va plăti 40 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 20 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18-20, un bilet pentru adult va costa 20 de lei, parcarea rămâne 10 de lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

În luna septembrie, tarifele vor fi aceleași ca în intervalul 25 mai – 7 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *