Lucrările de la capela mortuară de la Comăna de Jos se apropie de final

Se lucrează la capela mortuară de la Comăna de Jos. Costul, care a inclus și dirigenția de șantier este 900.000 lei, bani economisiți în vreo trei ani de zile, din venituri proprii, din bugetul local. Potrivit viceprimarului cu atribuții de primar, Flaviu Roșală, în aproximativ două luni, va fi finalizată această lucrare.

„Suntem în stadiu avansat la capela mortuară. Este ridicată, acoperită, cu țiglă. Zilele trecute s-a montat și tâmplăria din geam termopan ș urmează ca în aproximativ 2 luni de zile să se facă recepția lucrărilor“, ne-a spus Flaviu Roșală, viceprimarul cu atribuții de primar al com. Comăna.

Comăna de Jos nu este singurul sat din comună care va beneficia de o astfel de investiție. La solicitarea cetățenilor din localitatea Ticușu Nou și acolo va fi realizată o investiție asemănătoare. A fost identificată clădirea trebuie doar amenajată. Parohia a strâns niște fonduri în acest sens și cu siguranța, și Primăria Comăna va veni cu sprijin financiar , potrivit lui Flaviu Roșală astfel încât să se ducă la bun sfârșit și această investiție.

Pe viitor, actuala conducere a primăriei are în vedere realizarea unei capele mortuare în fiecare sat al comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *