Detalii în cazul crimei din Sibiu, în care o tânără de 21 de ani din Făgăraş a fost ucisă. Suspectul a avut mai multe episoade psihotice și era cunoscut de anturaj ca fumător de cannabis

Tânărul de 24 de ani, acuzat că și-a ucis prietena, a avut în trecut mai multe episoade psihotice și a mai fost găsit o dată în Păltiniș, în timp ce încerca să se sinucidă, susțin apropiații băiatului.

„Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit. La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi”, spune un prieten al acestuia, potrivit turnulsfatului.ro.

După acest episod ar fi fost internat la psihiatrie.

„După câteva zile l-au eliberat, trei, dacă rețin bine, medicii au spus că nu e cazul să mai fie ținut acolo. A început apoi un tratament cu un psihiatru”, spune prietenul tânărului.

Astfel de episoade ar mai fi fost văzute și de colegii de la muncă, el muncind într-o fabrică din Sibiu. „Și la serviciu l-au prins cu psihoze la lucru. Sunt mulți martori care pot atesta genul ăsta de ieșiri. Acum, la fel, a plecat la Păltiniș, cel mai probabil a fost un nou episod psihotic”, spune prietenul lui.

El era cunoscut de anturaj ca fumător de cannabis.

„Problema principală nu era că fuma iarbă, problema principală era că avea psihoze. Și dățile trecute au pornit de la consumul de ciuperci. Dar apoi, săptămâni întregi a rămas cu aceste episoade de psihoză, chiar dacă nu mai fuma. A mai avut un episod de auto-mutilare, atunci a fost la Urgențe și era în delir total. Nici atunci nu a fost dus la psihiatrie”, a declarat prietenul tânărului.

Băiatul de 24 de ani stătea într-un apartament din Sibiu alături de un prieten.

Prietena lui era din Făgăraș și venea destul de des la acesta, în Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *