Crimă în Sibiu: O tânără de 21 de ani din jud. Brașov, ucisă într-un apartament din municipiu. Un sibian de 24 de ani, suspectat de comiterea crimei

Polițiștii sibieni au arestat astăzi un tânăr de 24 de ani, suspect în cazul unei crime petrecute într-un imobil din municipiu, anunță IPJ Sibiu.

Astăzii, în jurul orei 15.30, prin apel 112, polițiștii a fost sesizați că o fată ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din Fagaras, județul Brașov, decedată.

”Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

Din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniș, a fost identificat și prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din jud. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima”, precizează IPJ Sibiu.

Tânărul este, în prezent, audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei.

Sursa foto: IPJ Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *