Partidul Național Liberal și-a lansat candidatul la funcția de primar al Făgărașului

Smart

Lideri, membri și susținători ai PNL de la nivel județean, local și chiar național au fost prezenți sâmbătă seara la evenimentul organizat cu ocazia lansării candidaturii pentru funcția de primar al Făgărașului a lui Cristian Urs. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Făgăraș, iar cei prezenți și-au arătat susținerea pentru Cristian Urs, care reîntors pe meleagurile natale, după ce timp de 10 ani a locuit la București, a revenit și în politică, candidând pentru funcția de primar al Municipiului Făgăraș. 

După ce în urmă cu o săptămână, la Brașov, a fost anunțată candidatură la funcția de primar al Făgărașului din partea PNL a lui Cristian Urs, sâmbătă seara a fost organizat un eveniment de lansare a candidatului și la Făgăraș. Evenimentul a reunit  lideri politici de la nivel județean, primari și candidați din Țara Făgărașului, dar și din alte localități ale județului , precum și consilieri, și membri PNL din Făgăraș. Printre cei prezenți s-au numărat  președintele PNL Brașov, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, președintele CJ Brașov Serban Todorică, senatorul Mihail Veștea și deputatul Cristina Vecerdi.

SmartEste un eveniment pe care îl desfășurăm atât astăzi, cât și mâine în Țara Făgărașului. De altfel, Țara Făgărașului este de dreapta, este o zonă în care Partidul Național Liberal, prin administrația județeană, a implementat foarte multe proiecte. Dacă facem o evaluare a proiectelor, putem spune că în ultimii 30 de ani nu cred că au fost mai multe proiecte în infrastructură decât s-a întâmplat în ultima perioadă. Sunt foarte multe care au fost implementate, care sunt finalizate, care vorbesc de la sine. De altfel avem oameni vrednici, foarte mulți colegi care sunt primari, care au demonstrat pe parcursul mandantului lor că au fost în măsură să-și îndeplinească mandatele. Am toată convingerea că PNL exact cum a demonstrat-o în anul 2020 este partidul care știe să facă administrație publică locală, județeană, este partidul care își duce la bun sfârșit toate proiectele pe care le-a promis.“, ne-a spus Adrian Veștea, președ. PNL Brașov și ministru al Dezvoltării.

Cristian Urs are 38 de ani, este inginer constructor, este căsătorit iar momentan este manager de vânzări în cadrul unei societăți comerciale. Vine în fața alegătorilor cu proiectul SMART: Sănătate, Mobilitate, Atitudine, Regenerare și Transparență.

Smart

Mă bucur să organizez acest eveniment al Organizației PNL Făgăraș. E primul după o perioadă de timp, în care am reușit să adun laolaltă vechi membri, actuali, de ce nu și simpatizanți. Îmi doresc de la această campanie să fie una curată, o campanie în care să ne susținem ideile corect și complet, iar cel mai bun să câștige. Astăzi, avem invitați de seamă din toate colțurile județului. Îl avem pe domnul ministru Adrian Veștea alături de noi, îl avem pe domnul senator Mihail Veștea, colegii de la Biroul Județean, la fel sunt alături de noi și toți primarii PNL din Țara Făgărașului și candidații de primari din Țara Făgărașului. “, ne-a declarat Cristian Urs, candidatul PNL la funcția de primar al Făgărașului.

Pe scena evenimentului au urcat rând pe rând cei din conducerea Partidului Național Liberal de la nivel județean, dar și câțiva dintre primarii din Țara Făgărașului, care și-au arătat susținerea față de Cristian Urs și care au vorbit și despre proiectele de dezvoltare din localitățile lor.

Smart

Smart

Smart

Smart

Smart

Smart

Smart

Smart

Smart

Smart

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *