Prognoza meteo pentru luna martie. ANM anunță zile cu soare, însă nu scăpăm de ploi

Meteorologii anunţă temperaturi peste cele normale inclusiv în prima săptămână din aprilie. Până pe 1 aprilie, sunt prognozate ploi abundente în aproape toată țara, notează Mediafax.

Săptămâna 11 – 18 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18 – 25 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 25 martie – 1 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 1 – 8 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *