Făgărașul are un buget aprobat!

Bugetul Făgărașului, în valoare de peste 270 de milioane de lei, atât la partea de venituri, cât și la partea de cheltuieli a trecut de votul consilierilor astăzi, în varianta propusă de executiv. Asta după ce a întrunit numărul necesar de voturi pozitive, respectiv 10. Consilierul local Dan Gavrilă de la PNL  a fost cel care nu a mai dat un vot negativ, la fel ca ceilalți colegi PNL, și a votat „Pentru“.

Consilierii locali făgărășeni s-au întrunit din nou astăzi în ședință extraordinară. Pe Ordinea de zi a fost pus din nou proiectul privind aprobarea bugetului Municipiului Făgăraș. Așa cum au anunțat pe rețelele de socializare, consilierii care se opun de fiecare dată, au dat în continuare un vot negativ, în afara unuia. Este vorba de Dan Gavrilă de la PNL, care a votat „pentru“ aprobarea bugetului local, astfel că s-a întrunit numărul de voturi necesar, respectiv 10.

Astăzi, bugetul a trecut, iar eu vreau să mulțumesc în numele executivului celor care ați votat aceste buget, pentru că este foarte important ca Municipiul Făgăraș să meargă înainte cu proiectele pe care le-am început anul trecut și anii trecuți. Indiferent că au fost diferite pârghii politice prin care unii dintre dumneavoastră, în special PNL și USR, să nu voteze acest buget din diferite considerente, eu cred că suntem pe ultima sută de metri, mai sunt trei luni până la alegeri, pe urmă mai sunt câteva lui până predă fiecare mandatul și vin înlocuitorii și atunci, eu cred că aceste lucruri să fie lăsate deoparte, fiecare să-și facă campania așa cum crede, pe ceea ce vrea să facă. Astăzi, după cum s-a văzut, un consilier local PNL, domnul Gavrilă Dan, a spus că s-a săturat de această pârghie pe care o impune partidul de a nu vota acest buget și nu mai vrea să fie considerat frânarul municipiului și a votat bugetul, împreună cu cei 9 consilieri locali și îi știm fiecare pe cei care au votat pentru dezvoltarea Făgărașului“, a declarat la finalul ședinței Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *