Un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața în accidentul produs pe pasarela de la Mândra

Img 20240212 Wa0016

Accident grav în această seară pe DN1, pe pasarela de la Mândra, în care au fost implicat un autocamion și au autoturism. Din nefericire, șoferul autoturismului, un bărbat de 41 de ani, a încetat din viață.

Accident rutier intre un tir si un autoturism pe DN1 (iesirea din Fagaas spre Mandra). La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa si spuma si o ambulanta SAJ.

Din pacate, în urma accidentului, persoana de sex masculin în vârstă de 41 de ani aflată în autoturism a suferit leziuni incompatibile cu viata si a fost declarata decedata“, transmite ISU Brașov.

„La acest moment traficul rutier este restricționat pe DN1, în zona localității Făgăraș, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident au fost implicate 2 autovehicule, un autocamion și un autoturism.
Primele date indică faptul că autoturismul ar fi pătruns în intersecție pe drumul prioritar, loc în care ar fi avut coliziunea dintre cele două vehicule.
În urma impactului, persoana aflată la volanul autoturismului a suferirit leziuni incompatibile cu viața pentru care a fost declarat decesul.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.“, a transmis IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *