Șercaia. Drogat, fără permis și cu vehiculul neînmatriculat. A fost reținut de polițiști

Aseară în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au oprit, pentru control, un motociclist care se deplasa pe strada Oltului din comuna Șercaia.

Polițiștii au constatat că tânărul în vârstă de 20 de ani care conducea autovehiculul nu deține permis de conducere auto, iar motocicleta cu care se deplasa nu este înmatriculată. Întrucât polițiștii au observat și indicii ale consumului de substanțe interzise, tânărul a fost testat din acest punct de vedere, iar rezultatul a indicat prezența unei substanțe psihoactive în organism.

Tânărul a fost condus de polițiști la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, care vor releva cu certitudine prezența și tipul de substanță psihoactivă consumată și apoi a fost reținut de polițiști și a fost depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de oare.

Tânărul are acum deschis pe numele lui un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducere unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea sub influența unor substanțe psihoactive”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.