Întâlnire cu cetățenii comunei Șercaia, pentru dezbaterea bugetului local

Cetățenii comunei Șercaia sunt așteptați să participe săptămâna viitoare la ședințe publice, organizate la căminele culturale sau la școală, în vederea dezbaterii bugetului local al comunei pentru anul 2024. De asemenea, în cadrul întâlnirilor, cetățenii pot cere lămuriri despre problemele cu care se confruntă și care pot fi gestionate de autoritățile locale.

Conform noului cod administrativ care e de vreo 2-3 ani de zile, încercăm să-l aplicăm, trebuie făcute și aceste dezbateri publice. Eu îi invit pe cetățeni, oricum îi invitam în fiecare primăvară, dar ne-a întrerupt pandemia și am întrerupt aceste întâlniri, să discutăm și ce a fost anul trecut, ce am reușit să facem, dar și ce ne propunem să facem. Bineînțeles problemele oamenilor pentru că sunt din ce în ce mai multe. În primul rând, ca temă principală va f dezbaterea bugetului local pe anul 2024“, ne-a spus Cristinel Paltin, primarul com. Șercaia.

Așadar,  prima dezbatere va fi organizată la Hălmeag, în data de 7 februarie, de la ora 14.00, la școala din localitate. În data de 8 februarie, de la ora 14.00 va fi organizată întâlnirea cu localnicii din Vad, la Căminul Cultural, iar în data de 9 februarie, tot de la ora 14.00, cu cei din Șercaia, la Căminul Cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.