Turneu de tenis de masă, la Făgăraș

Activitățile din cadrul proiectului „Vacanță-n dar“ continuă pe raza municipiului Făgăraș, cu un turneu de tenis de masă, organizat sâmbătă, 3 februarie în orașul nostru.  Aceste activități au ca scop strângerea de fonduri pentru ca 50 de copii cu rezultate bune la învățătură din toate școlile din municipiu, dar cu posibilități reduse, să meargă poate pentru prima dată într-o tabără. 

După un bal caritabil reușit, unde s-a strâns jumătate din suma necesară,(20.910 lei) ca acești 50 de copii să meargă într-o tabără, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 10.00, va fi organizat și un turneu de tenis de masă. Așadar, doritorii sunt așteptați la sala mică de sport de la Colegiul Național „Radu Negru“, pentru a participa la această competiție. Banii de înscriere, respectiv 60 de lei vor fi donați acestui proiect.

Fb Img 1706600335502„Sâmbătă, 03-02-2024, organizăm un turneu de tenis de masă în scop caritabil pentru a strânge fonduri pentru proiectul „Vacanța-n Dar”. Invităm participanți din comunitatea locală și din afara ei să se înscrie și să plătească taxa de participare; toate fondurile strânse vor fi donate proiectului „Vacanța-n Dar”. De asemenea, cine dorește să sponsorizeze evenimentul poate face acest lucru, beneficiind de recunoștința noastră și a comunității. Prin această inițiativă, ne propunem să avem parte de un eveniment distractiv și să aducem în același timp un impact pozitiv în comunitatea noastră.

Vă reamintim că, printr-un mic aport al membrilor comunității, 50 de elevi cu rezultate bune la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse, vor putea merge în prima tabără din viața lor.“, ne-a spus Alex Luca organizator și președ Crucea Rosie , subfiliala Făgăraș.

Astfel de activități caritabile pentru acest proiect vor mai fi organizate și în perioada următoare. Potrivit directorului Liceului Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“, prof. Cosmin Moldovan, copiii de la Mateiaș Brâncoveanu vor confecționa mărțișoare, care vor fi vândute la Târgul Mărțișorului din Făgăraș. Banii vor ajunge tot la acest proiect. De asemenea, în data de 8 martie, Clubul de dans sportiv Comtratur Dance va organiza  un eveniment, tot cu strângere de fonduri.iar în data de 1 iunie, elevii liceului teologic vor pregăti un spectacol caritabil .

foto reprezentativa: arhiva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *