„Cutiuța călătoare de Paști“ aduce zâmbete pe chipurile a zeci de copii

„Cutiuța Călătoare“ ajunge în acest an la copiii de la Hospice Casa Speranței și la micii iconari de la Șoarș. Zeci de daruri  vor ajunge la micuți în Duminica Floriilor și în Săptămâna Mare. În întâmpinarea oamenilor cu suflet mare a venit Asociația „Ia Călătoare“, prin proiectul numit „Cutiuța Călătoare“. Pe premisa că, „dar din dar se face Rai”, făgărășencele care fac parte din asociație au adunat de această dată zeci de cadouri pentru copiii de la Hospice Casa Speranței, dar și pentru micii iconari de la Șoarș.

 Ne mai desparte o singură săptămână de marea sărbătoare pascală. Este de fapt ultima săptămână din Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși. A fost o perioadă în care oamenii au încercat să se rețină de la anumite mâncăruri postind și în același timp au încercat o curățare sufletească. De aceea, creștini ortodocși sau nu, în ultimele săptămâni au fost mai empatici și au dăruit copiilor. În întâmpinarea oamenilor cu suflet mare a venit Asociația Ia Călătoare, prin proiectul numit „Cutiuța Călătoare“.  Făgărășencele care fac parte din asociație au adunat de această dată zeci de cadouri pentru copiii de la Hospice Casa Speranței dar și pentru micii iconari de la Șoarș.

cutiuta3În această perioadă, premergătoare sărbătorilor pascale, avem proiectul „Cutiuța călătoare de Paști“, prin care ducem mici bucurii copiilor din satele din Țara Făgărașului. În acest an, copiii Cutiuței sunt copiii din grupul „Micii iconari“ de la Șoarș și copiii de la Hospice Casa Speranței Făgăraș. De fiecare dată spunem că noi suntem cele care ne îmbogățim, ne îmbogățim cu bucuria pe care o simțim de la cei care fac darul și de la zâmbetele copiilor care primesc aceste daruri. Mulțumim celor care au rezonat cu ideea noastră și care au donat  și îi așteptăm și în proiectele următoare să fie alături de noi“, ne-a spus Anca Bâtiu, coordonator proiect „Cutiuța călătoare“.

Copiii vor avea parte de cadouri frumoase care conțin haine, dulciuri, jucării dar și lucruri realizate manual.

Am avut bucuria ca doamnele de la șezătoarea Șcheii Brașovului să facă jucării de fetru, pentru fiecare dintre copilașii de la Hospice Casa Speranței. Le mulțumim pentru gândul bun și pentru timpul pe care le-au petrecut pentru a realiza aceste minunății“, ne-a mai spus Anca Bâtiu.

         Cadourile vor fi distribuite către copilașii de la Hospice Casa Speranței, săptămâna viitoare iar micii iconari de la Șoarș își vor primi darurile în Duminica Floriilor.

Un comentariu la „„Cutiuța călătoare de Paști“ aduce zâmbete pe chipurile a zeci de copii

  • aprilie 23, 2021 la 3:41 pm
    Permalink

    Grupul „Şezătoare în Şcheii Braşovului” vă mulţumeşte pentru ocazia de a dărui părticele de suflet, sub forma unor jucării realizate din fetru, jucării croşetate şi jocuri din lemn pictat manual. Să fie bucurie pentru copii şi familiile lor! Sărbători în pace, credinţă şi sănătate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.