Bărbatul care a abandonat zece cățeluși lângă magazinul din satul Șona a fost identificat de polițiști

La finalul anului trecut, între Crăciun și Revelion, un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului comunal din Șona în timp ce abandonează pe marginea drumului o lădiță în care se aflau zece pui de câine. Fiind foarte mici, în temperatura scăzută de pe timpul nopții aceștia puteau să moară.

Localnicii care au găsit cățelușii au avut grijă de ei și s-au mobilizat pentru ca autorul să nu scape nepedepsit. În vreme ce unii au postat pe rețelele sociale imagini de pe camerele de supraveghere, alții au contactat Poliția pentru a înregistra o sesizare.

Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov au declarat că șoferul respectiv a fost identificat, urmând să fie luate măsurile legale.

În urma apariției în spațiul online a imaginilor la care dumneavoastră faceți referire, polițiștii s-au sesizat și au efectuat investigații, care au dus la identificarea conducătorului auto prezent în fotografiile atașate. De asemenea, în cauză, la acest moment, se efectuează verificări , la finalul cărora vor fi dispuse măsurile legale în conformitate cu prevederile Legii 205/2004 privind protecția animalelor – republicată”, a transmis agent șef principal de Poliție Zontea Daniel. Bărbatul poate fi sancționat cu amendă de la 3.000 de lei la 12.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *