Tractorist cercetat penal dupa ce a fost oprit in trafic

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cerecetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvărșirii unor infracțiuni la regimul rutier.

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, au oprit pentru control un tractor, care circula pe o stradă din localitate.

După ce a fost identificat conducătorul acestuia, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitate, polițiști au stabilit faptul că acesta nu este deținător de permis de conducere, iar cu ocazia verificării aspectelor de legalitate ale documentelor s-a constatat și faptul că remorca tractată nu este înmatriculată. Mai mult, la testarea efectuată cu aparatul etilotest, acesta a indicat și prezența alcoolui în organismul bărbatului identificat.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul sărvârșirii infracțiuniilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *