„Vacanță-n dar” pentru 50 de copii din Făgăraș

”Vacanță-n dar” pentru 50 de copii din Făgăraș cu rezultate bune la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse. Este un proiect caritabil al Direcției de Asistență Socială, al Asociației Iia Călătoare și al Liceului Teologic din Făgăraș.

Participi la un bal caritabil și contribui la visul unui copil: acela de a merge în vacanță. Este vorba despre un proiect organizat de Liceul Teologic ”Constantin Brâncoveanu” din Făgăraș, Direcția de Asistență Socială Făgăraș și Asociația „Iia Călătoare“. Evenimentul va avea loc pe 23 ianuarie de la ora 18.00, în sala de evenimente numită ” La Cort”. Atmosfera va fi întreținută de formația Piatra Craiului și invitați surpriză. Biletele se pot achiziționa de la organizatori sau se pot face donații în contul RO 90 BRDE 080S V695 6168 0800 cu specificația pentru proiectul „Vacanță -n dar“. Prețul unui bilet e 100 de lei.

Este un eveniment caritabil pe care Direcția de Asistență Socială Făgăraș îl realizează împreună cu Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“ din Făgăraș  și cu „Iia Călătoare“. Scopul evenimentului este de a trimite, iar noi ne-am gândit la un număr de 50 de copii, dacă ar fi și mai mulți e și mai bine, de copii din învățământul primar de la toate școlile de pe raza municipiului Făgăraș, elevi care merg la școală, provin din familii defavorizate, în sensul că au un venit minim pe familie și poate nu își permit să trimită un copil pe timp de vară în tabără. Considerăm că toți copiii, indiferent de situația  financiară a familiei, trebuie să fie răsplătiți pentru rezultatele de la școală, să fie motivați să continue, să crească cu convingerea că munca că are întotdeauna răsplată. Acest bal este doar o primă etapă, iar în jurul datei de 1 iunie, vrem să organizăm un spectacol, tot așa pentru strângere de fonduri, care vor fi folosite pentru această vacanță“, ne-a spus Cipriana Grăjdan asistent social la DAS Făgăraș

(Iulia GRECU)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *