Persoanele care dețin cel puțin un loc de parcare sunt rugate să se prezinte la Compartimentul Parcări din cadrul Primăriei Mun. Făgăraș

Începând cu data de 08.01.2024, persoanele care dețin cel puțin un loc de parcare sunt rugate să se prezinte la Compartimentul Parcări din cadrul Primăriei Mun. Făgăraș în vederea ACTUALIZĂRII OBLIGATORIE a datelor (atât cele personale – carte de identitate, contract de vânzare-cumpărare locuință, contract de închiriere, contract de comodat, acolo unde este cazul, cât și a datelor autoturismului pentru care a fost atribuit respectivul loc de parcare – talon), anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș.
Cu această ocazie se vor elibera și noile taloane de parcare valabile pentru anul 2024.
Actualizarea datelor, atât a celor personale cât și ale autoturismului, se va efectua până în data de 31.03.2024. După această dată, toate pozițiile înregistrate în evidențele noastre cu destinația parcări, pentru care nu s-a făcut actualizarea datelor, vor fi declarate libere și vor fi atribuite altor solicitanți.
Cu acest prilej, vă informăm că începând cu data de 08.01.2024, vă veți putea programa on-line pentru a evita statul la cozi în vederea depunerii documentelor:
foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *