Cetăţenii României sunt invitaţi să dea note preşedinteluI Klaus Iohannis

Cetăţenii României sunt invitaţi să evalueze activitatea din ultimii nouă ani a preşedintelui Klaus Iohannis, oferind note de la 1 la 10, exact ca la şcoală, într-un catalog online public, deschis pe site-ul NoteleLuiKlaus.ro. Orice cetăţean al României poate să îşi exprime acum gradul de satisfacţie faţă de modul în care preşedintele ţării îşi îndeplineşte cele mai importante atribuţii constituţionale, dar şi promisiunile formulate în campaniile electorale din 2014 şi 2019.
„Materiile” la care este evaluat Klaus Iohannis reprezintă cele mai importante atribuţii şi proiecte ale preşedintelui ţării, respectiv:
– Comportament şi Atitudine (Nota la Purtare),
– Reprezentarea Ţării, Rolul de Mediator în Societate,
– Numirea Prim-Miniştrilor,
– Mesajul Politic,
– Organizarea Referendumurilor şi Promulgarea Legilor,
– Conducerea Armatei şi Apărarea Ţării,
– Gestionarea Situaţiilor de Criză.
Totodată, la împlinirea a nouă ani de mandat prezidenţial, participanţii la sondaj sunt invitaţi să evalueze modul în care preşedintele şi-a îndeplinit promisiunile electorale din 2014 şi 2019 (România Lucrului Bine Făcut şi România Normală) şi să dea note pentru rezultatele celui mai important proiect prezidenţial, „România Educată”.
Proiectul „Notele lui Klaus” este realizat de un grup de profesionişti şi antreprenori din Cluj, care fac parte din echipele MAPERS şi Hacking Work. Printre iniţiatori se numără şi braşoveanul Doru Şupeală.

Până în acest moment, președintele României a fost evaluat de un număr de 20.035 de cetățeni. Ca urmare a tuturor notelor primite de la cetățenii care i-au evaluat activitatea, media generală a președintelui Klaus Iohannis este 4,2.

(BizBraşov.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *