Tatăl jandarmeriței prinsă cu droguri a fost șef de stat major la o școală militară a forțelor pentru operații speciale din județul Brașov

O angajată a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a fost prinsă în București cu plicuri cu un praf alb în poșetă.

Taxiul în care se afla a fost oprit, iar femeia percheziționată. Ca să scape de control, le-ar fi spus agenților că este purtător de cuvânt la departamentul pentru care lucrează. Apoi ar fi susținut că plicurile sunt ale unei prietene.

Andreea Cătălina Bumbac a fost oprită de polițiști în timp ce se întorcea de la o petrecere organizată la Palatul Bragadiru. Colegii i-au găsit în poșetă cel puțin șase plicuri cu un praf alb. Lângă avea și o hârtie rulată folosită, în general, de consumatorii de stupefiante.

Andreea Bumbac a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliție și era încadrată la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei de doar un an de zile.

Conform informațiilor deținute de Fanatik.ro Andreea Bumbac este fiica lui Marius Bumbac,  șef de stat major la Unitatea Militară 02655 Vlădeni, din județul Brașov, unde se află Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale (SAFOS) „Burebista”, până în iunie 2023, când a fost trecut în rezervă. Acesta este o instituție de învățământ militar de formare continuă non-universitară.

Mai mult AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *