BĂRBAT ARESTAT DUPĂ CE AR FI FURAT ȘI INCENDIAT O MAȘINĂ

Poliția Municipiului Făgăraș – Biroul Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoană bănuită în stare de arest, după ce aceasta ar fi sustras și incendiat un vehicul.

La data de 11 noiembrie a.c., pe raza municipiului Codlea din județul Brașov, polițiștii au depistat un autoturism, care ar fi fost incendiat.

În baza celor sesizate, polițiștii au întreprins verificări și au constatat că autoturismul se află în proprietatea unei femei, din municipiul Făgăraș, care în urmă cu două zile, ar fi fost sustras, din proximitatea locuinței acesteia.

În scurt timp, urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii făgărășeni au identificat și, ulterior, au depistat persoana bănuită de săvârșirea acestor fapte, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Agnita, județ Sibiu.

După administrarea probatoriului, pentru care a fost aprobată și efectuarea unei percheziții domiciliare, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Prevenivă din cadrul I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, după prezentarea acestuia de către procuror în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare prevenitivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în dosarul penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat, distrugere” și “sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *