Viorel Grusea nu mai este primar al comunei Comăna

Viorel Grusea nu mai este primar al comunei Comana. Liberalul pleacă de la primărie după aproape 4 mandate, iar anunțul a fost făcut aseară de către edil pe pagina de socializare.

grusea primarieAstăzi mi-am luat rămas-bun de la colegii din primărie!
A fost o zi tristă și încărcată de emoție; au fost aproape 16 ani în care am trecut și prin bune și prin rele.
În tot acest timp m-am străduit să transform comuna noastră într-un loc mai frumos, mai plăcut și, mai ales, să fiu alături de dumneavoastră, la fel cum dumneavoastră ați fost alături de mine;
Pentru că așa se construiesc lucrurile trainice: ÎMPREUNĂ!
Când devii reprezentantul unei comunități o parte dintre speranțele, temerile și curajul tuturor iau naștere în propria persoană; acest sentiment este de mare responsabilitate, dar și onorant;
Mergem înainte, iar Dumnezeu va avea grijă de noi toți.
În final, tot ce mai vreau să spun este: Vă Mulțumesc!“, a scris pe pagina de socializare Viorel Grusea.
Peste 100 de oameni, mulți localnici, prieteni sau oameni cu care a colaborat, i-au transmis mesaje de felicitări  pentru ce a realizat în cei 16 ani în comuna Comăna, dar și de încurajare.
Felicitări pentru tot ce ați realizat în comuna Comana!“, „Fie ca Dumnezeu să vă călăuzească pașii pe orice drum veți merge, să vă păstrați calitățile pentru care sunteți atât de apreciat și iubit iar cândva să găsiți puterea și motivația să fiți din nou în fruntea comunității!“
„Viorele, realizările tale din toți acești ani, pentru comuna Comana și pentru toată zona înconjurătoare acesteia, sunt evidente și greu de egalat. Felicitări pentru toate reușitele tale !“, „Numai cine nu muncește, nu greșește”, timpul nu stă în loc, iar de acum curge în favoarea ta !Sper să revii acolo unde ai dovedit că te pricepi și că ți-e locul !“, „Felicitări pentru tot ce ai realizat pentru comuna Comăna in calitate de primar !Mult succes in viitor!“, sunt câteva dintre mesajele postate pe pagina de socializare.
Viorel Grusea s-a făcut remarcat în toți acești ani printre primarii din Țara Făgărașului, dar și ai județului Brașov. Zeci de proiecte pe care administrația le-a implementat au dus la condiții mult mai bune de trai pentru locuitorii comunei.
Demisia vine în urma sentinței de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj, după ce în urmă cu doi ani, edilul a amenințat doi polițiști , care veniseră în control la un magazin al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *