Distracție și voie bună la Sâmbăta de Sus

A devenit o tradiție ca în ziua de 15 august, de Sfânta Maria, la Sâmbăta de Sus, să se organizeze „Zilele Culturale“. Sute de localnici, dar și invitați au participat începând cu ora 18.00 la spectacolul pregătit de autoritățile locale. Muzica și voia bună au fost ingredientele serii și au făcut ca și această ediție să fie una de succes. 

Căminul Cultural din Sâmbăta de Sus a fost neîncăpător pentru localnicii veniți să participe la cea de-a treia ediție a evenimentului „Zilele Culturale  Sâmbăta de Sus“.  Mai mulți interpreți de muzică populară, dar și corul „Fiii Brâncovenilor“ i-au încântat pe cei prezenți la sărbătoarea satului. Adina Roșca, Cătălin Doinaș, Ovidiu Homorodean, Mioara Greavu, Frații Haiduc, Mioara Marinca, Mariana Șandru, Georgiana Pătrânjel, Viorica Cerbu, Flaviu Florea au fost artiștii care  au urcat pe scena evenimentului. Ca o noutate față de alți ani, la spectacol  a fost prezent și corul nou înființat „Fiii Brâncovenilor“, sub coordonarea domnului prof. Negrilă, cor format din copii și adulți din Sâmbăta de Sus.

„Ne bucurăm că am reușit și anul acesta să organizăm Zilele Culturale Sâmbăta de Sus și să petrecem împreună sărbătoarea Sfintei Maria. A fost un spectacol frumos și artiștii invitați au fost pe placul publicului. Le mulțumim tuturor celor care au participat atât la organizarea evenimentului și mă refer aici la domnul inspector Negrilă Ion, la colectivul Primăriei Sâmbăta de Sus și tuturor colaboratorilor, dar și oamenilor care au participat la spectacol“, ne-a spus Vasile Andreaș, primarul comunei Sâmbăta de Sus.

Spectacolul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Sâmbăta de Sus.

foto: Gazeta Satelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *