Seară culturală dedicată seniorilor din Victoria

Vârstnicii din orașul Victoria sunt așteptați la o seară culturală. Seniorii vor avea parte de o piesă de teatru, o proiecție de fotografii vechi din Victoria și împrejurimi, dar și de o masă tip cocktail. Evenimentul va avea loc în 21 octombrie, de la ora 17.00, la un restaurant din oraș.

Ne dorim ca, prin evenimentele culturale pe care le organizăm în Victoria, să oferim bucurie și momente frumoase tuturor categoriilor de vârstă. Acum, a venit rândul unui eveniment dedicat în exclusivitate seniorilor noștri.
Așadar, îi invitam pe toți pensionarii din orașul Victoria la o seară culturală, pe data de 21 octombrie, de la ora 17:00, la Paradis Victoria.
Evenimentul va începe la ora 17:00. De la ora 18:00, cercul de teatru de la Clubul Copiilor Victoria a pregătit o piesă de teatru surpriză, urmată de o proiecție de fotografii vechi din orașul nostru și din împrejurimi, din colecția “Arc peste timp” adunată chiar de seniorii din oraș, de la ora 19:00. De asemenea, vom asigura participanților și o masă tip cocktail, pentru ca seara să fie cât mai reușită.
Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Victoria, cu sprijinul partenerilor Carmolimp și Neagoe Fluoropolimeri, iar în completare, participanții vor avea și o contribuție individuală.
Vă invităm să vă înscrieți la Secretariatul Primăriei Victoria, între 11-16 octombrie, iar pentru mai multe informații să apelați unul dintre numerele 0766712096, 0741070029.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
foto: facebook-Primaria Victoria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.